Programare online MCP Cabinet avocați

Programeaza o Consultatie la sediul Cabinetului sau o Consultatie online (video-conferinta ZOOM)

Încărcare...

Termenii si condițiile pentru realizarea unei Programări online

IMPORTANT! În cazul în care considerați că NU se impune efectuarea unei solicitări de programare a unei consultații juridice, aveți posibilitatea de a contacta Cabinetul nostru prin Formularul online din secțiunea „Contact” sau pe adresa de e-mail „avocatpredut@gmail.com”.

Programare consultatie online MCP Cabinet avocati
Avocat dreptul muncii
Servicii juridice complete în domeniul relaţiilor de muncă oferite salariaţilor, societăţilor angajatoare, organizaţiilor sindicale, funcţionarilor publici şi pensionarilor.
Avocat drept comercial societar
Înfiinţare, organizare şi funcţionare societăţi. Asigurăm respectarea şi recuperarea drepturilor ce decurg din obligaţiile contractuale asumate de asociaţi ori de terţi.
Avocat drept civil
Asistenţă, consultanţă şi reprezentare juridică în cauzele civile, respectarea obligaţiilor, răspunderea civilă sau contractuală a persoanelor fizice sau juridice.
Avocat contencios administrativ
Derularea raporturilor de serviciu ale funcţionarilor publici, ale persoanelor numite în funcţii publice sau mandatate. Contencios administrativ şi contravenţional.
Avocat protectia datelor GDPR
Consultanţă juridică de specialitate, audit, implementare, monitorizare şi protecţia datelor cu caracter personal, a confidenţialităţii, intimităţii şi a imaginii.
Avocat dreptul familiei
Servicii juridice specializate în desfacerea căsătoriei (divorț), partajul drepturilor şi obligaţiilor soţilor, încredinţarea şi ocrotirea intereselor minorilor.
MCP Cabinet avocați